Comcredo werkt op
dit moment o.a. voor:

Bredabest
HeyJij
Huren.nl
Madame Tussauds
Produlab Pharma
Strategie Architecten
SUEZ Nederland
TEDxEde
Tegua
TrompPetter

Eerdere
opdrachtgevers
zijn o.a.:

Arriva Nederland
Barbara de Klerk
Blankestijn & Partners
Gemeente Ede
M3 Accountancy
Ministerie van Defensie
MSc Engineering
Promocompany
Provincie Noord-Brabant
Reklet Groep
Qii (partners NVM)
Stichting Pharmacon
Van Wijnen
Veronica

Wat zeggen opdrachtgevers over Comcredo?

"Het vertalen van een online concept naar een verkopende en pakkende tekst vereist de nodige expertise. Comcredo heeft ons daarbij perfect geholpen. Goed verdiept in ons concept en juist verwoord."

Daniel Sloof
Eigenaar
Huren.nl

Alles is te huur! Huren.nl brengt mensen op ideeŽn ťn helpt ze het juiste verhuurbedrijf in de buurt te vinden. Bekijk promotiefilm Huren.nl


"Communicatie met Comcredo is snel, makkelijk en erg flexibel. Dat zij niet simpelweg uitvoeren, maar ook meedenken is bijzonder prettig. De opdracht voor het schrijven van biografieŽn bij de wassenbeelden van Madame Tussauds, is precies uitgevoerd zoals gevraagd: korte, krachtige en goed leesbare informatieve teksten. Gebaseerd op prima research!"

Annemiek Dolfin
Head of Marketing Madame Tussauds - Amsterdam

Wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds Amsterdam is niet alleen de ideale bestemming voor een leuk ťn leerzaam dagje uit, maar ook een originele locatie voor een zakelijke bijeenkomst of festiviteit.


"Het starten van een nieuw bedrijf is ťťn, het vertalen van je beelden naar een pakkend verhaal voor je doelgroep is twee. Gelukkig heb je Saskia Broman die met haar persoonlijke professionele aanpak ons fantastisch heeft geholpen met het realiseren van onze website."

Maarten Hendriks
Directeur Peer Bouwkundigen - Oosterbeek

Vanuit het specialisme bouwregelgeving levert Peer Bouwkundigen expertise op het gebied van bouw- en woningtoezicht aan onder andere gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars.


"Met de tekst voor onze website, wist Saskia Broman precies de juiste snaar te raken.
En dat sprak niet alleen ons aan, maar ook onze doelgroep. De site was nog maar
ťťn dag online en leverde al direct een acquisitie-afspraak op. Diezelfde dag vroeg een enthousiaste relatie naar het telefoonnummer van onze tekstschrijver. Dat zegt toch
wel genoeg?"

Edwin van den Elst
Directeur
The Hunting Lodge - Oosterbeek

The Hunting Lodge is gespecialiseerd in executive search voor functies in het bank- en verzekeringswezen.


"In het eerste gesprek begreep Saskia direct wat we bedoelden en wat we wilden. En later wist ze er steeds weer een schepje bovenop te doen, waardoor wij werden verrast en onze ideeŽn werden geperfectioneerd. Het voelde alsof ze deel uitmaakte van ons bedrijf. Teksten voor de website, nieuwsbrieven, niets was haar teveel. Er kwam geen eind aan haar energie en inspiratie..."

Karlijn Tempelman
Directeur
HTI Reizen - Utrecht

TunesiŽspecialist HTI Reizen richt zich op luxe vakanties en zakenreizen
met een sportief karakter.


"Saskia maakt indruk met haar tomeloze energie, leergierigheid en het gaan voor de allerbeste oplossing. Theorie weet ze goed in de praktijk te vertalen. In hoog
tempo -als anderen al een beetje afhaken- doet zij haar werk. Zij verstaat haar vak. Weet waar Abraham de mosterd haalt. En mocht dat niet zo zijn, dan speurt ze door.
Creatief en met het nodige portie lef."

Ruud van Zetten
Voormalig eigenaar reclameadviesbureau DBRM - Amersfoort
(en voormalig werkgever)


"Een half woord van onze kant was genoeg om in korte tijd te komen tot een compleet nieuwe website, huisstijl en folderlijn. We zijn zelf zeer tevreden met het resultaat en krijgen ook van anderen positieve reacties. Sindsdien heb ik Comcredo bij verschillende goede relaties aanbevolen. Dat geeft wel aan dat we veel vertrouwen hebben in hun aanpak."

DaniŽlle Lambert
Directeur
Sales Plus - Woerden
Sales Plus helpt bedrijven met het werven van nieuwe klanten.


"Met het laten ontwikkelen van een fraaie website ben je er nog niet. Het invullen en onderhouden ervan is veel meer werk dan ik vooraf had gedacht. Bovendien is het schrijven van webteksten een vak apart. Daarom ben ik blij dat ik de redactie van onze website volledig aan Comcredo kan overlaten. En dat kan ik iedereen aanraden die uitgebreide en actuele informatie wil bieden via het internet."

Arie van den Andel
Als projectleider hoofdafdeling Ontwikkeling Gemeente Ede
betrokken bij de
Stichting Bedrijventerreinen Ede


"Gedreven door passie en streven naar kwaliteit, is het eindresultaat precies geworden wat ik in gedachten had."

Henk Jansen 
Eigenaar Padvinder Consultancy
Training, Coaching en Organisatieadvies


"Niet alleen de kwaliteit van het werk is dik in orde (teksten en webontwikkeling); maar ook de samenwerking met Saskia Broman verloopt bijzonder prettig. Ze staat steeds direct voor ons klaar, waardoor wij snel kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Zo blijven wij de concurrentie altijd een stapje voor."

De medewerkers van Promocompany - Veenendaal
Bij Promocompany vind je de leukste relatiegeschenken en premiums.


Meer informatie en aanbevelingen vindt u op mijn LinkedIn-profiel.

Comcredo werkt ook graag voor u!
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.